O nama

KongresPlus agencija za poslovni turizam

KongresPlus je specijalizirana agencija za organizaciju poslovnih skupova, kongresa, konferencija, sastanaka, simpozija, incentive programa, team building i drugih događanja prvenstveno na području Zadra i Zadarske županije po potrebi i u drugim dijelovima Hrvatske.

KongresPlus prati sva Vaša događanja od početne do završne faze i na raspolaganju Vam je za sva pitanja u svako vrijeme, kako bi Vaš skup protekao u pravoj poslovnoj  i relaksirajućoj atmosferi.

organizacija postave dvorana
team building

Poslovni i kongresni turizam – rješenje za veću zaradu i produljenje turističke sezone

Poslovni (MICE) turizam jedan su od najbrže rastućih segmenata turizma u posljednjih nekoliko godina. Ovakav vid turizma značajno utječe na popunjenost smještajnih kapaciteta u pred i pod sezoni, a s obzirom na visoku prosječnu potrošnju kongresnih gostiju i na ukupne prihode u turizmu.

Osim navedenih prednosti kongresi, konferencije, poslovni sastanci uveliko pridonose stvaranju jačeg imidža destinacije, pa se često dogodi da se kongresni gosti na osnovu viđenog i doživljenog ponovno vraćaju u destinaciju ili je usmenom predajom preporučuju svojim kolegama i prijateljima.

Svim poslovnim ljudima, koji iz navedenih razloga dolaze u destinaciju KongresPlus je u mogućnosti osmisliti i organizirati kompletan “kongresni aranžman” sukladno Vašim prioritetima i potrebama, kako bi svoje radno i slobodno vrijeme što bolje iskoristili u poslovnom i turističkom smislu.

Zadar je poznata turistička destinacija koja kvalitetnim hotelskim smještajem, povoljnim komunikacijskim pravcima, dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom, blagom klimom, bogatim fundusom spomeničke i kulturne baštine, blizinom i ljepotom Nacionalnih parkova i Parkova prirode iz godine u godinu postaje i sve traženija kongresna destinacija.

Kontaktirajte nas, KongresPlus je garancija Vašeg poslovnog uspjeha!

crkva Svetog Donata u Zadru