MasVin – priča o vinu, ulju i smokvi

Nakon napornog poslovnog sastanka KongresPlus u sklopu Agroturizam ponude Vas vodi u MasVin u Polaču, kod poznatog ekološkog proizvođača vrhunskih i kvalitetnih vina, ekstra djevičanskog maslinovog ulja te smokvi. Sa mnogo truda, rada, ljubavi i volje dalmatinski je krš pretvoren u plodno vinogorje i maslinike, odakle potječu  bijela, rose, crvena, suha, polusuha, slatka vina, ovjenčana visokim priznanjima na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima (uključujući prestižno natjecanje Decanter u Londonu) te vrhunska maslinova ulja, šampione na državnoj i međunarodnoj razini i prve nositelje Halal certifikata u Hrvatskoj.

U svojoj ponudi MasVin nudi mogućnost organiziranja degustacija, poslovnih ručkova / večera, sastanaka, konferencija i team-building programa za grupe do 80 ljudi, kao i edukativnu prezentaciju o vlastitom projektu ekološke proizvodnje vina i maslinovog ulja u kušaoni za 40 ljudi.

U sklopu posjeta je i stručno vođenje kroz proizvodni sustav, uljaru, vinski podrum, uz poseban doživljaj kušanja vina u podrumu te se u sklopu aktivnog odmora u prirodi može koristiti tamošnje boćalište. S KongresPlus agencijom posjetite MasVin i postanite dio priče o vinogradarstvu i maslinarstvu ravnokotarskog kraja.

Sve informacije i rezervacije (na upit): tel +385 (0) 23 215 104

mail: info@kongresplus.hr