Best Western Hotel Kranjska Gora ****

Best Western Hotel predstavlja jedan od najtraženijih hotela u popularnoj slovenskoj destinaciji – Kranjska Gora. Smješten je u srcu Julijskih Alpa, na periferiji jednog od najstarijih parkova u Europi, na nekoliko minuta hoda od centra mjesta. Hotel je kategoriziran sa 4* i zbog svoje ambijentalne arhitekture, suvremeno opremljenih i dizajniranih soba, dodatnih sadržaja vrlo je pogodan za odmor i rekreaciju, pogotovo u zimskom razdoblju, ali i za organizaciju poslovnih skupova, konferencija i seminara. 

U smještajnom dijelu Hotel raspolaže sa 72 standard i superior sobe, dok se ugostiteljske usluge nude u prostranom restoranu sa pogledom na obližnje planine, a osnovnu ponudu čine autohtona slovenska jela i specijaliteti međunarodne kuhinje. Topli napitci i domaće slastice se nude u hotelskom baru i kafiću.

Poslovni dio hotela čini središnja dvorana, površine 230 m2 koja je tehnički opremljena na visokom nivou i prilagođena je za savršeno izvođenje različitih događaja i manifestacija, a fleksibilni zidovi omogućuju prenamjenu prostora za manje poslovne skupove. Oblik, sadržaj i  duljina programa prilagođava se prema potreba i željama korisnika. Za manje skupove na raspolaganju je nekoliko dvorana kapaciteta 50-150 mjesta.

Atmosferu potpunog opuštanja, mir i tišinu možete potražiti u hotelskom Spa centru (masaže, njega lica i tijela, turska i finska sauna, jacuzzi, fitness) ili centralnom bazenu sa grijanom vodom i mlaznicama za masažu. Vanjska rekreacija moguća je na pješačkim i biciklističkim stazama, teniskim terenima, stazama za rolanje i nordijsko hodanje, a u zimskom razdoblju za skijanje, snowboard, klizanje ili sanjkanje. 

Za one koji žele okušati sreću kockarnica je najbolje rješenje.

U Best West Hotelu za Vas svaki dan može biti najljepši dan! Za sve informacije i rezervacije obratite se KongresPlus agenciji!