Hotel In Excelsis ****

Dobrodošli u novi hotel In Excelsis Pag!

Hotel In Excelsis Pag smješten je na vrhu prekrasne uvale Babe u živopisnom gradiću Novalji na otoku Pagu. Novalja je odlično mjesto za godišnji odmor za sve one koji žele zabavu, ali i relaksaciju. U blizini se nalazi poznata party plaža Zrće – poznatija i kao „hrvatska Ibiza“ gdje se svako ljeto organiziraju najpoznatiji svjetski partiji! Od ovoga ljeta sada je moguć i savršeni odmor u novo otvorenom hotelu koji nudi savršeni odmor na najvišoj razini.

Hotel In Excelsis Pag raspolaže sa 75 elegantno dizajniranih i prostranih soba s pogledom na azurni Jadran, dok arhitektura zastupljena kroz paške čipkaste ornamente daje hotelu poseban kulturološki štih. Kao što ime hotela sugerira, gostima se nastoji pružiti izvanredna usluga i ambijent izvornog dalmatinskog podneblja.

S prekrasnim pogledom na uvalu Babe, restoran A’Mare nudi najbolje od vrhunskih jela i domaće tradicionalne hrvatske kuhinje. U Sunset spa wellness centru nude se različiti tretmani masaže i relaksacije na bazi prirodnih sastojaka poput smilja, lavande i morske soli, po kojima je otok Pag nadaleko poznat. Tu su i vanjski i unutarnji bazeni, whirlpooli, kao i saune.
S obiljem različitih sadržaja, hotel In Excelsis prilagođen je i potrebama obitelji. Za goste koji preferiraju aktivnosti na otvorenom, otok Pag je savršen izbor za biciklizam, nordijsko hodanje, trčanje, jedrenje i krstarenje plažama.