Hotel Korana Srakovčić ****

Heritage boutique hotel Korana Srakovčić je ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice za koji s pravom možemo reći da je jedan od najljepših malih hotela u Hrvatskoj. Službeno priznanje hotel Korana Srakovčić je dobio 2006. godine u sklopu akcije “Turistički cvijet 2006”  te  jedanaest godina nagrađivan kao najbolji mali obiteljski hotel u Hrvatskoj.

Smješten je na obali rijeke Korane, a raspolaže s 12 dvokrevetnih soba, te 4 deluxe sobe s pomoćnim ležajem. Aperitiv bar i lounge salon idealno su mjesto za jutarnju kavu i novine, a restoran Kupa kapaciteta 180 mjesta za vrhunske užitke bogate gastronomske ponude.

Za poslovne sastanke, seminare, konferencije hotel nudi suvremeno opremljenu multimedijalnu dvoranu, a za aktivni odmor bogati program team building aktivnosti. Uz team buildinge moguće je organizirati tematske radionice, adventure aktivnosti – streličarstvo, nordijsko hodanje, vožnja biciklom, uz stručnog vodiča, rafting, foto safari, jahanje samo su neke od traženijih aktivnosti u prirodi te posjete vinskim cestama. Za trenutke opuštanja gostima je na raspolaganju Wellness centar.