Olympia Vodice ****

Kompleks hotela Olympia i Olympia Sky – recept za uspješan poslovni event

Povoljan geografski položaj, jedinstvena i autohtona gastronomska ponuda, unutarnji i vanjski bazeni, teniski i košarkaški tereni, maslinici, noćni klub i restoran s pogledom na cijeli vodički arhipelag su samo dio ponude kompleksa hotela Olympia i Olympia Sky koja će ispuniti Vaše vrijeme između sastanaka ili kongresa. Hoteli Olympia i Olympia Sky su vodeća mjesta za Vaša važna poslovna događanja, sastanke i izložbe.

Kompleks broji sedam moderno uređenih kongresnih dvorana koje sadrže sve potrebne usluge poput pristupa internetu te najmodernije audio-video opreme. Dvorane su multi-funkcionalne te se mogu u potpunosti prilagoditi po mjeri klijenta. Predvorje dvorana (površine 90 m²) može služiti kao izlagački prostor ili kao idealan prostor za posluživanje hrane i pića u pauzama konferencija, seminara ili poslovnih sastanaka. Kongresni centar ima zasebne prostore za registraciju sudionika konferencija, zasebne prostore za organizatora te garderobu, ali i izložbeni prostor u kojem se održavaju razni veliki eventi. Posebice bismo naglasili izlagački prostor u samom holu hotela Olympia u čijem središtu se nalazi biljna oaza.

Bez obzira na to planirate li veliku konvenciju ili mali, privatni sastanak, kongresni sadržaji kompleksa garancija su uspjeha Vašeg poslovnog događanja. Nakon završetka poslovnog dana, moguća je organizacija zabave ili prijema na nekoj od vanjskih terasa uz bazene, discu ili restoranu. Visok nivo usluge jamče četiri zvjezdice što će Vama i Vašim poslovnim partnerima omogućiti idealne uvjete za rad, uz opuštanje i zabavu. Da bi Vaš Skup protekao na visokoj profesionalnoj razini na usluzi su Vam stručni i ljubazni djelatnici Hotela, koji će Vam čak pomoći i u organizaciji Skupa. Smještaj sudionika, organizacija tematskih večeri, team buildinga i proslava moguća su na jednom mjestu, u kompleksu hotela Olympia u Vodicama.