Hotel Stara Lika ****

U srcu Like, u centru Gospića, nalazi se obnovljeni hotel Stara Lika, koji je kategoriziran sa 4*. Hotel raspolaže sa 25 classic i superior soba i 2 apartmana, te restoranom sa 50 sjedećih mjesta. Zbog svog položaja i blizine prirodno-atraktivnih sadržaja u svojoj bližoj okolici hotel predstavlja idealno mjesto za odmor i rekreaciju, ali i za organizaciju raznih poslovnih evenata. Za tu svrhu hotel nudi konferencijsku dvoranu od 60 mjesta sa svom popratnom tehnikom.

U dodatnoj ponudi hotela možete uživati u razgledavanju Memorijalnog centra Nikola Tesla, osjetiti zov adrenalina u Rizvan City parku, povijesno se educirati u rodnoj kući Oca domovine Ante Starčevića, ljepotu podzemlja doživjeti u pećinskom parku Grabovača, na seoskim gospodarstvima osjetiti miris autohtone ličke hrane i žestinu prvoklasnih ličkih rakija.

Posjetite hotel Stara Lika i osjećajte se kao u svojoj kući. Tradicionalno ličko gostoprimstvo osjetit ćete u prvi mah. Za sve informacije i rezervacije obratite se KongresPlus agenciji, Vašem dobrom i pouzdanom partneru.