Linden Tree Retreat & Ranch

Luksuzni prirodni resort u srcu divljine – Linden Tree Retreat & Ranch predstavlja idealno mjesto za ljubitelje pustolovnog turizma u autentičnom prirodnom i intimnom okruženju.
Ranč pruža smještaj u pomno odabranim smještajnim jedinicama, kao što su sobe, apartmani, planinske kolibe, šatori i autohtoni indijanski tipiji u kojima ćete se ugodno osjećati i odmoriti nakon brojnih adrenalinskih aktivnosti.

Između ostalog možete birati i uživati u Saloonu i Trgu (mjesto zabave i ugostiteljske ponude), Studiju (dvorana služi kao kino, knjižnica, prostor za održavanje radionica i sastanaka), vrućoj kupelji (japanska ofuro drvena kupelj koja otklanja napetost i stres, te bol u mišićima),  bazenu (mjesto obiteljske relaksacije i dječje animacije), poligonu za streličarstvo, areni za jahanje konja (škola jahanja, satovi prirodnog jahanja), Equipondu (mjesto za trening konja).

Želite li pobjeći od gradske gužve i buke, pronaći svoj mir i uživati u jedinstvenoj ponudi na našim prostorima izaberite Linden Tree Retreat & Ranch, autentični ranč u Velikoj Plani, skrivenom unutar Parka prirode Velebit, prirodnog rezervata pod zaštitom UNESCO-a.

Za sve informacije i rezervacije obratite se KongresPlus agenciji.