Vila Papini dvori

Luksuzna vila Papini dvori, kategorije 5*, nalazi se na otoku Pašmanu zadarskog arhipelaga. Vila Papini dvori je idealno mjesto za odmor u miru i tišini čistog otočnog okoliša, u mjestu koje ima nekoliko restorana i trgovina, zdravstvenu skrb, a čije se lokalno stanovništvo odlikuje srdačnošću i gostoljubivošću.

Vila raspolaže sa 3 spavaće sobe, dnevnom sobom, 4 kupaonice, kuhinjom, klimom, SAT TV, vanjskom terasom, roštiljem, ljetnom kuhinjom i velikim prostranim vrtom sa dalmatinskim biljem. Vanjski bazen sa sunčalištem služi za odmor i relaksaciju, a veliki broj dodatnih usluga (masaža, manikura) i aktivnosti, kao što su ribolov, glisiranje, biciklizam, tenis, odbojka na pijesku, piknik izleti, noćni ribolov sa harpunom, izletničke ture do Nacionalnih parkova i Parkova prirode sadržajno će upotpuniti  i dati kvalitetu više vašem boravku na otoku.

Ugostiteljska ponuda bazira se uglavnom na autohtonoj dalmatinskoj hrani, svježoj ribi i morskim delicijama.

Odaberite Vilu Papini dvori zbog luksuznog smještaja, bogate ugostiteljske ponude, mogućnosti vlastite pripreme hrane , mira i tišine malog otočnog mjesta, mogućnosti transfera na relaciji otok-kopno, ljubaznog domaćina, koji će udovoljiti svim vašim željama i potrebama.

Posjetite Papine dvore, luksuznu vilu u srcu Dalmacije.

Za sve informacije i rezervacije nazovite KongresPlus agenciju!