LifeClass Terme Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin predstavljaju jedinstvenu destinaciju kvalitete u kontinentalnom dijelu Hrvatske, te su zahvaljujući kvalitetnom hotelskom smještaju, apartmanskom naselju i netaknutoj prirodi idealan resort ne samo za odmor i rekreaciju nego i za organizaciju kongresa, seminara, sastanaka, evenata ili team buildinga

Autohtona i zdrava gastronomska ponuda, vanjski i unutarnji bazeni sa termo mineralnom vodom koji su otvoreni tijekom cijele godine, golf tereni, teretana, te sportska dvorana, izleti u okolicu, upoznavanje kraja prilikom vožnje quad-ovima, kušanje tradicionalnih jela i najboljih međimurskih vina, zabava u pubu, samo su dio raznovrsne ponude koja može ispuniti vrijeme između sastanaka ili predavanja.

157 moderno opremljenih soba, 98 udobnih apartmana, 7 dvorana različite veličine, wellness centar sa svijetom sauna, 8 restorana i barova, te sportski sadržaji, kao i odlične bike ture, dio su koncepta Terma Sveti Martin koji počiva na sloganu „svijet zdravih užitaka“.

Najznačajniji poslovni centar čini kongresna dvorana Mura (kapaciteta 500 mjesta) koja se može podijeliti na 3 zvučno izolirana dijela i koja je opremljena sa najmodernijom audio-vizualnom opremom. Ostale dvorane služe za manja poslovna okupljanja (do 20 ljudi) i za organizaciju ekskluzivnih sastanaka ili radionica.

Nazovite KongresPlus i rezervirajte svoje mjesto za odmor ili poslovni skup u idiličnom krajoliku gornjeg Međimurja, u LifeClass Termama Sveti Martin.