Terme Tuhelj

Terme Tuhelj – Čaroban svijet wellnessa i nezaboravnih vodenih doživljaja.

Nedaleko od slovenske granice, u hrvatskom zagorju, smjestile su se Terme Tuhelj koje svojom hotelskom, wellness i spa ponudom te brojnim drugim sadržajima predstavlja idealno mjesto za poslovne susrete, odmor i rekreaciju.

Smještaj je moguć u hotelu Well 4*, koji obuhvaća 6 objekata, a raspolaže sa 264 classic i premium sobe, dvije kongresne dvorane ukupnog kapaciteta 500 sjedećih mjesta te amfiteatrom za dnevna i noćnja događanja. Uz hotel Well Terme nude hostel Vila za 20 osoba, te kamp Vita 5* sa 56 kamp jedinica. Cjelokupna ponuda Terma bazirana je na wellness i spa ponudi, a posebnu zanimljivost predstavlja Vodeni Planet, koji nudi opuštanje u termalnoj vodi tijekom cijele godine.

U dodatnoj ponudi Terme nude SPAeVITA namjenjen Art&Spa tretmanima (masaže, kupke, tretmani za njegu lica i tijela, sa ljekovitim termalnim blatom), 7 finskih i parnih sauna, posebne prostorije za odmor sa vodenim krevetima i visećim ljuljačkama, wellness bar s ponudom vitalnih jela i pića, whirlpool u zatvorenom i otvorenom dijelu te bogatu gastronomiju sa autohtonim zagorskim jelima i vrhunskim vinima. U tom dijelu ponude ističe se i dvorac Mihanović, kao jedan od najatraktivinijih à la carte restorana Hrvatskog zagorja, a za potpuni gastro užitak stoje vam na raspolaganju restoran sa izvornom meksičkom hranom i brojni cafee barovi.

Odaberite Terme Tuhelj i uživajte u prekrasnom prirodnom okruženju, odmoru i relaksaciji, poslovnoj atmosferi, bogatoj i kvalitetnoj gastro ponudi, aktivnom odmoru u prirodi.

Za sve dodatne informacije nazovite KongresPlus agenciju ili nas posjetite na www.kongresplus.hr