Svjetionik vila Lanterna Vir

Svjetionik vila Lanterna Vir je službeno spomenik nulte kategorije, koji je pretvoren u pravu turističku atrakciju. Nalazi se u gustoj borovoj šumi, na morskoj obali, ima vlastitu pješčanu i stjenovitu plažu te je pogodna za odmor gostima koji traže osamu, istinski mir i tišinu.

Vila Lanterna Vir kategorizirana je kao kuća za odmor sa 5 zvjezdica i može primiti max. 8 osoba. Interijer i eksterijer potpuno su uređeni u kombinaciji tradicionalnog mediteranskog i modernog stila s luksuznim namještajem. Sastoji se od dva kata: Na gornjem katu nalaze se četiri spavaće sobe, a dvije veće imaju izlaz na veliki kružni balkon uz toranj svjetionika s pogledom na more.

U prizemlju se nalaze zajedničke prostorije i kuhinja. Svi prostori u objektu su klimatizirani. Izvan smještajnog objekta, u dvorištu, nalazi se vanjski grill, mini-wellness sa saunom, whirlpool, multifunkcionalni fitness spravom i vanjsko sunčalište. 

U cijenu najma uključene su slijedeće usluge: doručak prema želji, mijenjanje posteljine,  transfer do zračne luke Zadar ili do trajektnog pristaništa u Zadru ( za osam osoba u dva vozila više kategorije ili u klimatiziranom kombiju ). Kućni ljubimci na upit, boravišna pristojba uključena u cijenu.

Uz posebnu nadoplatu nudimo usluge:

  • cateringa
  • mogućnost angažmana osobnog kuhara za pripremanje objeda po izboru
  • usluge masaže uz profesionalnog masera
  • usluga ronilačkog centra “Vir turizam” uz pratnju stručnih instruktora ronjenja
  • najam speed-boata za osam osoba s mogućnošću obilaska zadarskog akvatorija sa ili bez skippera
  • izletničke programe
  • organizacija vjenčanja, godišnjica i rođendana

Uvjeti korištenja: dolazak i odlazak mogući svaki dan.

Check in: od 15:00h. Check out: do 9:30h.

Sve informacije i rezervacije (na upit): tel +385 (0)23 215 104

E-mail: info@kongresplus.hr