Izlet u Međugorje

Izlet u Međugorje

S KongresPlus agencijom posjetite sveto mjesto Međugorje.

Vožnjom prema Međugorju uživat ćete u prekrasnim krajolicima dalmatinskog zaleđa i hercegovačkog krša.

Dolaskom u Međugorje osjetit ćete blaženi mir i tišinu u jedinstvenom i u svijetu nadaleko poznatom mjestu u kojem se skupini djece 1981. ukazala Djevica Marija. Od tada ova jednostavna župa postala je okupljalište mnoštva hodočasnika iz cijelog svijeta i jedno od najvećih molitvenih centara na svijetu. Nebrojeni svjedoci potvrđuju da su u Međugorju pronašli vjeru i mir.

Na ovom jedinstvenom putovanju imat ćete priliku posjetiti Brdo Ukazanja, mjesnu župnu crkvu (Sveti Jakov) i vanjski Oltar. Nakon toga put nas vodi na najatraktivniji lokalitet na tom području – slap Kravica, koji je stvoren sadrenim nakupinama rijeke Trebižat, zbog čega je kao prirodan fenomen pod zaštitom države. Potom slijedi posjet franjevačkom samostanu Sv. Ante padovanskog na Humcu u kojem se nalazi najstariji muzej u BiH, osnovan 1884. godine.

Između posjeta prirodno-atraktivnih i vjerskih sadržaja planirano je zaustavljanje (ručak) u Etno selu Herceg, gdje ćete uživati u izvornoj hercegovačkoj hrani i autohtonim sortnim vinima hercegovačkog kraja.  Etno selo predstavlja pravo remek djelo hercegovačke arhitekture, idealan spoj sadašnjosti i prošlosti, s obzirom da sadašnji izgled sela predstavlja „kopiju“ iz vremena kakvo je bilo prije stotinjak pa i više godina.

PROGRAM PUTOVANJA U MEĐUGORJE!

(18.04.2020.)

  7.00h – polazak iz Zadra (autobusni kolodvor)

  Putovanje pravcem Zadar – Šibenik – Split – Makarska – Međugorje

11.00h – dolazak u Međugorje, slobodno vrijeme

13.00h – Sveta misa u župnoj crkvi Sv. Jakova

14.00h – odlazak na Brdo ukazanja Križevac

16.30h – ručak u OPG Herceg Etno selo

18.00h – posjet lokalitetu Kravica i Muzeju samostana Humca

19.00h – polazak za Zadar

22.00h – dolazak u Zadar

Cijena izleta: 445,00 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu, pratitelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja, ručak.

U cijenu nije uključeno: putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike izvan programa (doplata se vrši na licu mjesta),

Cijena je na osnovi 40 osoba
Plaćanje: gotovinski u 3 rate do polaska, karticama jednokratno ili na rate (3) ili uplatom na račun.
Organizator zadržava pravo izmjene satnice putovanja u slučaju više sile (gužva u prometu, vremenske neprilike itd.)

Upiti i rezervacije na info@kongresplus.hr ili 023/215-104