KongresPlus putovanja

KongresPlus putovanja

Na osnovu dosadašnjeg iskustva u turizmu KongresPlus agencija nudi nekoliko domaćih i inozemnih aranžmana, koji su sadržajem i cijenom prilagođeni Vama. S druge strane, naši aranžmani su napravljeni tako da putnike educiramo o atraktivnim prirodnim ljepotama, povijesno-kulturnim znamenitostima, načinu rada, života i običaja ljudi u destinaciji, koju posjećujemo, uz stručno vođenje lokalnih vodiča. Trenutno nudimo višednevne izlete u Vukovar, Podravinu i Međimurje, Sarajevo i Crnu Goru. U pripremi su izleti po Istri i Hrvatskom Zagorju.

Vukovar

Tako Vam agencija KongresPlus na putovanju u Vukovar omogućuje posjet Spomen domu Trpinjska cesta, posjet Borovom selu (mjesto stradanja hrvatskih redarstvenika), Borovo Commercu, mjestu deportacije hrvatskih civila u logore, vukovarskoj bolnici sa originalnim medicinskim instrumentima iz Domovinskog rata, razgledavanje vojarne i Memorijalnog centra Domovinskog rata, Spomen područja Ovčara, Memorijalnog groblja….

Podravina i Međimurje

U Podravini i Međimurju KongresPlus Vas vodi u Koprivnicu, Čakovec, Ludbreg i Varaždin, gdje ćete sa lokalnim vodičem posjetiti muzeje i galerije te uživati u ambijentu podravskih klijeti uz bogatu gastro i eno ponudu.

Međugorje

Dolaskom u Međugorje osjetit ćete blaženi mir i tišinu u jedinstvenom i u svijetu nadaleko poznatom mjestu u kojem se skupini djece 1981. ukazala Djevica Marija.

Crna Gora

U Crnoj Gori KongresPlus Vas vodi u Budvu, Tivat, Kotor, Perast, Sv. Stefan te Cetinje – središte crnogorske državnosti.

Naše iskustvo i znanje su garancija našeg uspjeha.

Obratite nam se s povjerenjem!

Za informacije i rezervacije nazovite KongresPlus agenciju.