SVJETIONIK VILA LANTERNA – VIR – ODMOR UZ ZVUKE MORSKIH VALOVA

Svjetionik Vila Lanterna službeno je spomenik nulte kategorije, koji je pretvoren u pravu turističku atrakciju. Nalazi se u gustoj borovoj šumi, na morskoj obali, ima vlastitu pješčanu i stjenovitu plažu i pogodna je za odmor gostima koji traže osamu, istinski mir i tišinu.  Villa Lanterna kategorizirana je kao kuća za odmor sa 5 zvjezdica  i može primiti max. 8 osoba. Interijer i eksterijer potpuno su uređeni u kombinaciji tradicionalnog mediteranskog i modernog stila s luksuznim drvenim namještajem sa kožnim garniturama.

Sastoji se od dva kata: Na gornjem katu nalaze se četiri spavaće sobe (svaka soba opremljena je SAT LCD TV-om, francuskim ležajem i kupatilom ( kada / wc ), dok dvije veće sobe imaju izlaz na veliki kružni balkon uz toranj svjetionika s pogledom na more. 

U prizemlju se nalaze zajedničke prostorije i kuhinja opremljena aparatima za filter kavu i espresso kavu, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, velikim hladnjakom sa zamrzivačem, štednjakom sa strujnim i plinskim kuhalima, pećnicom te perilicom za posuđe.

Blagavaonica ima mini-barom i malom vinotekom, priručno kupatilo ( umivaonik i perilica i sušilica rublja ) i veliki dnevni boravak sa SAT LCD TV i pristupom wi-fi internetu.

Svi prostori i sobe u objektu su klimatizirani.

Izvan smještajnog objekta, u dvorištu, ograđenom kamenim zidom, nalazi se vanjski grill, mini-wellness sa saunom, whirlpoolom, multifunkcionalnom fitness spravom i vanjskim sunčalištem u vrtu sa mediteranskim biljem.

Na ograđenoj plaži, ispred objekta nalaze se ležaljke.

U cijenu najma uključene su slijedeće usluge: 

doručak prema želji, mijenjanje posteljine i čišćenje prostora prema dogovoru, transfer do zračne luke Zadar ili do trajektnog pristaništa u Zadru ( za osam osoba u dva vozila više kategorije ili u klimatiziranom kombiju )

 kućni ljubimci na upit

dječji krevetić

boravišna pristojba uključena u cijenu 

Uz posebnu nadoplatu nudimo usluge: 

– cateringa

– mogućnost angažmana osobnog kuhara za pripremanje objeda po izboru

–  usluge masaže uz profesionalnog masera

– usluga ronilačkog centra “Vir turizam” uz pratnju stručnih instruktora ronjenja.

– najam speed-boata za osam osoba s mogućnošću obilaska zadarskog akvatorija sa ili bez skippera

– izletničke programe

Uvjeti korištenja:

Dolazak i odlazak mogući svaki dan. Check in: od 15:00h. Check out: do 9:30h. ).

Minimalni boravak u Villi Lanterna u periodu B i A pet noćenja , u periodu C tri noćenja.

Sve informacije i rezervacije (na upit): tel +385 (0) 23 215 104, mail: info@kongresplus.hr